Egy teljes nap a kizárólagos szerződéskötés fortélyairól.

Workshop

Sziasztok!

Csorba Dániel vagyok, ingatlanközvetítő, blogger. Majdnem egy évtizede foglalkozom ingatlanokkal és a kizárólagos szerződésekkel. Ez pedig itt az én workshopom! :)

Ahol találkozhattál velem:

Nem árulok el nagy titkot, hogy sokkal jobb hatásfokkal tudsz dolgozni, ha kizárólagost kötsz.

Egy általános szerződésekből összeállított portfólió a legjobb esetben is 15-20%-os kipörgéssel tud működni,

azaz 5 lakásból 4-et nem te adsz el.  

Ez az arány kezdőknél sokkal rosszabb, ők 100-ból 3 ingatlant tudnak értékesíteni.

Viszont kirzárólagosnál, a sikeres értékesítések aránya, akár a 80-90%-ra is feltornázható. Nyilván nem csak a szerződés megkötése, hanem gondozásánál és magának az ingatlan értékesítésénél is van egy csomó buktató, ami ezt az arányt ronthatja.

De pont ezekről lesz szó ezen a workshopon!

Az előző novemberi workshopon rengeteget tanultam tőletek, mi az ami ennyi órába belefér és mi az ami leginkább segít egy értékesítőnek abban, hogy tényleg sikeres legyen a szakmájában.

Első körben

közös nevezőre fogjuk hozni az értékesítési folyamatokat!

Egy közvetítőnek számos ponton tudnia kell eladni és ezekre kidolgozott forgatókönyvvel (szkriptekkel) kell rendelkeznie.

Mik ezek a pontok:

 • a szerződésedet

 • a jutalékodat

 • a kizárólagosságot

 • az ingatlan becsült piaci árát

 • a munkafeltételeidet

 • saját magadat

 • az ingatlant magát

 • a hirdetett árat a vevődnek

 • a vevő fizetési konstruckióit a tulajdonosnak

Ha mindezeket jól tudod eladni, biztos, hogy sokkal jobb hatásfokkal fogsz tudni dolgozni. Azaz egységnyi munkával sokkal többet fogsz keresni ugyanannyi bevétel mellett több szabadidőd marad, amit arra fordítasz amire szretnél, még több bevétel szerzésére, a családodra, a hobbidra,

Mennyit tudsz kizárólagossággal keresni?

Mondhatnám azt, hogy nézd meg a portfóliódat és számold ki, ha a 80%át eladod, akkor mennyi lenne az éves bevételed, de az azért nem lenne helytálló, mert lehet nem mindegyiket kellett volna behoznod, vagy legalábbis nem mindegyiket kellett volna azon az áron behoznod, amin megkötötted a szerződést.

Inkább azt mondanám, nézd meg melyik ingatlanaid vannak 10-15%-os túlárazás alatt, és azoknak vedd a 80%-át. Ha nem kifejezetten rossz piaccal rendelkező régióban ingatlanozol, akkor nagyjából 3-6 hónapos kipörgéssel lehet számolni. Azaz ennek kellene lennie a legrosszabb esetben is a fél éves bevételednek.

Kiszámoltad? Akkor sanszos, hogy fejben már milliomos vagy :D

Mit lehet tudni magáról a workshopról?

 • max. 20 fő

 • 2018 feb. 24

 • szombaton

 • 10:00-17:00

 • iBázis közösségi irodában

Szóval arról lesz szó a workshopomon, hogy én hogy ingatlanozom, hogyan kötöm meg a szerződéseimet, és hogyan adom el őket.
Azt nem állítom, hogy ez a Szent Grál, sőt azt sem, hogy ne lennének olyan ingatlanosok, akik 3x többet keresnek nálam, de az is igaz, hogy ahogy láthatod a jó konverziómnak köszönhető felszabadult időmben én nem is a pénzt hajtom elsőként, hanem amit szeretek, vlogolni, blogolni, az Almanach-hal pepecselni és rengeteg olyan dolgot, amit az ingatlanozásnak köszönhetően megtehetek.

Szóval ha többet szeretnél keresni, vagy a jelenlegi bevételeid mellett több értékes időre szeretnél szert tenni, akkor töltsd ki a lenti kis űrlapot és gyere el a workshopomra!

A jegy ára: 39.500 Ft

Itt a helyed neked is, töltsd ki ezt a jelentkezési ívet, a válaszmélben elküldöm, hogy hogyan tudod véglegesíteni a jegyvásárlásod!  jogi nyilatkozatot