Eladó Raktárépület!

  • 75 millió Ft

  • 550 m2

  • telek: 1380 m2

leírás

Mexikói úton megvételre kínálok egy 1380m2-es telken nyugvó 550 m2-es alapterületű raktárépületet. A felújítandó ingatlanban jelenleg is raktározás folyik, ahol a pincét, ami további 100 m2, valamint a padlást, ami szintén további 550 m2, is használják. A telek beépíthető, így akár az épület bontásával akár egy 2000 m2-es raktárépületet is ki lehet rajta alakítani.

A telek LN 2-1 besorolású, ami 50%-os terepszint feletti beépítettséggel, 60%-os terepszint alatti beépítettséggel, 3,5-ös szintterületi mutatóval, valamint 18 méteres beépítési magassággal rendelkezik

Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további információra van szüksége, hívjon bizalommal. .

alaprajz

Hívjon bizalommal:

  • Csorba Dániel

  • 20/776-2464

  • hello@csorbadaniel.com

Rólam:

Csorba Dániel vagyok, ingatlanértékesítő, blogger. 22 éves korom óta ingatlanokkal foglalkozom.  Több publikáció és interjú is jelent meg velem az évek folyamán(Index, ingatlanmagazin, NOL, Magyar Narancs). Az értékesítés az életem része. Ezzel ébredek és ezzel hajtom álomra a fejem.

Vallom, hogy az értékesítés művészet, a szavak és a harmónia játéka, az álmainkra és vágyainkra való válasz felkutatása. Az értékesítés nem munka és nem is hivatás, hanem életmód és hitvallás, este nem lehet levetni, majd reggel belebújni. Teljes embert igényel és folyamatos tanulást. Szeretni megláttatni a szépet, s értéket adni a tárgyaknak.

Ahol találkozhattál velem: