Ez lehet az új otthonod!

további képek
alaprajz

LEÍRÁS

Megvételre kínálok a Fadrusz utca Kanizsai  utcához közeli részén, egy 2,5 szobás, felújított, 2. emeleti (lift nincs), 66 m2-es, erkélyes otthont. A lakás ablakai és 3 m2-es erkélye a Fadrusz utcára néznek, ennek köszönhetően Keleti tájolásúak. A lakás 2021-ben teljeskörűen fel lett újítva, aminek folyamán a gépészet, a nyílászárók, a burkolatok teljesen fel lettek újítva. A bojler 2023-ban lett cserélve, a konvektorok 2010-ben, a vákumolt üvegű ablakoknak és erkélyajtónak köszönhetően a lakás jól szigetelt, a fűtés díja átalányban 8000 Ft havonta. A havi közös költség, ami a vizet és a szemétdíjat is tartalmazza 25.000 Ft, ebben a felújítási alap is benne van és ennek köszönhető, hogy a homlokzat meg fog újulni. A 10 lakásos társasháznak, esztétikai hibái, vagy akkut problémái nincsenek. A lakáshoz tartozik egy 3 m2-es tároló is. Az ingatlan tehermentes, szeptembertől költözhető. 

A környék infrastruktúrája kiváló, kisbolt egy sarokra, a csarnok és az Allee 500 méterre, buszok és a 4-es metró szintén pár száz méteren belül található. A társasháztól pedig egyetlen háztömbnyire egy hatalmas zöld park várja a sétálni és pihenni vágyókat.

Ha egy 2 hálószobás lakást keres Újbudán, egy csendes, zöld mellékutcában, akkor megtalálta az új otthonát. 

szobaszám

1 nappali 2 háló

méret

66 + 3 m2

ár

68 millió Ft

emelet

2. emelet

tároló

3 m2

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!