Ez lehet az új otthonod!

további képek
alaprajz

LEÍRÁS

Megvételre kínálok a Nagymező utca egyik legszebb eklektikus épületében egy 3. és 4. (tetőtér) emeleten helyetfoglaló, 208 m2-es(97 m2 + 111m2), 4 szobás otthont. A lakás bejárata a 3. emeleten van, ezen a szinten 97 m2-nyi lakrész kapott helyet, itt egy tágas nappali, egy fürdőszoba, konyha és hálószoba található. A 111 m2-es tetőtéri szintet 2006-ban alakították ki, ennek folyamán egy méretes fürdőszoba, külön wc-vel és 2 hálószoba került kialakításra. A tetőtéri szinten további területeket lehet vásárolni. A 30 lakásos társasház rendezett, felújíitott homlokzatú, az elektromosvezetékeket pár éve újították fel. A lakás gépészetileg jó állapotú,  akkut problémákkal nem küzd, de a melegburkolatokat idővel érdemes cserélni. A közös költség 40.000 Ft, a cirkófűtés 140.000 Ft átalányban, amin hűtő-fűtő klímával érdemes csökkenteni. 

A lokáció hibátlan, a kis- és nagykörút által körülölelt nyüzsgő belváros csendes részén található. 3 hónapon belül költözhető, tehermentes ingatlan, a környék legjobb ár-érték arányával. 

Hívj ha te is úgy gondolod, hogy ez lehet az új otthonod!

szobaszám

4 szoba

méret

208 m2

ár

135 millió Ft

emelet

3. emelet

tájolás

délnyugati

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!