Ez lehet az új otthonod!

a ház
alaprajz

LEÍRÁS

Megvételre kínálok XVIII. kerület Almáskert részén, a Nemes utcában, egy 158 m2-es, 4 szobás, két szintes, 2004-ben épült, jó állapotú ikerházat. Az ikerház egy 255 m2-es telken nyugszik, amiből 120 m2-t a hátsó kert tesz ki, ami tökéletes méretű családi összejöveteleknek, sütögetéseknek, vagy az elmaradhatatlan trambulin felállítására. 

A földszinten egy tágas DK-i tájolású nappali található, amiből egy fedett teraszra léphetünk ki. A nappaliban kapott helyet a konyha és a tálaló is. Ezen a szinten található egy szoba, valamint egy fürdőszoba is.

A beépített tetőtérben 3 szoba található, amelyekből egyet az előző tulajdonos konyhává alakított át, hogy kiadható legyen. A tetőtérben helyezkedik el tágas, második fürdőszoba, valamint egy méretes, 7 m2-es gardróbszoba is.

A légkondicionált ikerház fűtéséért gázkazán fele, aminek a havi átalány fogyasztása 13.000 Ft körül alakul. A ház egésze alápincézett, így 88 m2-es garázs és tároló áll rendelkezésre az autóknak, valamint a pakolásra.

A ház jó állapotú, akkut problémái nincsenek, 3 hónapja teljeskörűen ki lett festve, így akár 1 hónapon belül költözhető is. Az ingatlan per- és tehermentes. . 

Ha Almáskerten keres, otthont a családjának, akkor nem kell tovább nézelődnie.

ár

89,9 millió Ft

szobaszám

2+3 szoba

méret

158 m2

típus

ikerház

fűtés

gázkazán

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!