Ez lehet az új otthonod!

a ház
alaprajz
Videó

LEÍRÁS

Csodálatos pesthidegkúti villa eladó!

Megvételre kínálok II. kerület Pesthidegkút villa-negyedében található, déli domboldalon, panorámás három szintes, 341 m2-es sarok házat. Az ingatlan két földszinttel rendelkezik, ahol két vagy akár három önálló lakrész is kialakítható. Az öt szobás, két nappalival, két konyhával és öt fürdőszobával ellátott ház tökéletes megoldás több generációs családoknak.

Az ingatlan modern és kiváló minőségű építőanyagokból készült. Összesen 341,5 m2 belső tér, 92,0 m2 fedett tér és 67,0 m2 terasz található a 886 m2-es területű sarok telken. Az ingatlan A+ energetikai minősítéssel rendelkezik és három rétegű ablakokkal, külső árnyékoló zsaluziával, hővisszanyerős hőszivattyús szellőző rendszerrel, fűtés rásegítő kandallóval és napkollektorral rendelkezik.

Az azonnal beköltözhető ingatlan, két állásos garázzsal, tóval, boros pincével, várja a következő tulajdonosát.

Ha egy csodálatos ingatlant keres, amely a legmagasabb minőségi standardoknak felel meg, akkor ez az ingatlan tökéletes választás az ön számára!

ár

382 millió Ft

szobaszám

2 nappali + 5 szoba

telek

886 m2

méret

341 m2

energetikai besorolás

A+

típus

családi ház

fűtés

gázkazán

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!