Ez lehet az új otthonod Sóskúton!

a ház
alaprajz

LEÍRÁS

Különleges lehetőség a gyermekes családok részére! Megvételre kínálok egy 2003-ban épült, 1 nappali 4 hálószobás, folyamatosan karbantartott és újított otthont. Az ingatlan egy 1355 m2-es, gondozott kerttel rendelkezik, amin egy mészkőből épült borospince is található.  

Az épülethez garázs is tartozik, amibe beállva, közvetlenül a házba tudunk belépni. 

A földszinten tágas nappali fogad, amiből a kertre néző teraszra tudunk kilépni. Ezen a szinten található egy szoba, egy jól felszerelt, választékosan berendezett konyha, és egy zuhanyzós fürdő, amiben wc is található. 

Az emeleten a közlekedőből lehet megközelíteni mind a 3 szobát, a külön wc-t és fürdőszobát.

Ahogy fentebb írtam, az ingatlan megépítése óta folyamatos állagmegörzésen és újításon ment át, aminek keretén belül, 2018-ban a teraszra előtető került, új konyhabútor lett beszerelve, minden ablakra redőny került, és egy kerti tároló lett kialakítva. 2019-ben a pincét felújították és klimatizálták az emeletet. 2020-ban a földszinti fürdő teljesen fel lett újítva. 2021-ben az alsó szint új hidegburkolatot kapott, az emeleti fürdő csempéit lecserélték és egyedi szekrény került beépítésre a gardróbba. 

A fűtésért gázkazán felel, de a légkondival is rá lehet segíteni. 

Ha több gyermekes családként  ezen a környéken kerestek új otthont magatoknak, amire nem kell költeni, mert szinte olyan, mint egy új, akkor ne keress tovább. MEGVAN!

ár

97,9 millió Ft

szobaszám

1 nappali + 4 szoba

telek

1355 m2

méret

183 m2

típus

családi ház

fűtés

gázkazán

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!