Ez lehet az új otthonod!

a ház
alaprajz

LEÍRÁS

Megvételre kínálok Üröm Táborföldi Lakókert részén, egy 789 m2-es telken nyugvó, 190 m2(+75 m2 alagsor)-es, 1 nappali, 6 szobás otthont. A 2002-ben megépült ház földszintjén kapott helyet a nappali, egy tágas szoba, dolgozó, különálló konyha és egy tároló is, az emeleten 4 hálószoba, egy mosókonyha és két fürdő található, a 75 m2-es alagsorban egy tároló, egy edzőteremként használt szoba és egy két beállásos garázs lett kialakítva. 

Az elvehetetlen kilátást és jó levegőt, két földszinti teraszról és két emeleti erkélyről is élvezni lehet. 

A fűtésért egy Buderus gázkazán felel. Minden szinten kályha vagy kandalló is létesíthető, a kéménycsoport kialakítása ezt lehetővé teszi. 

A környék infrastruktúrája kiváló, néhány perc alatt gyalogosan is elérhető egy nagyáruház, orvosi rendelők, gyógyszertár és játszótér is. A buszmegálló 300 méterre, mellyel negyed óra az Árpád-hídi metróállomás.

A terület új beépítésű, a közművezetékek a föld alatt futnak.

Tágas, élhető terek, jól megválasztott, természetes anyagok kombinációja ez a családi ház, ami remek választás egy többgyermekes családnak.

ár

199 millió Ft

szobaszám

1 nappali 6 szoba

telek

789 m2

méret

190 m2

pince

75 m2

típus

családi ház

fűtés

gázkazán

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!