Ajánlott szakemberek!

Az évek folyamán több százan kerestek meg olyan kérdésekkel, vagy problémákkal, amik megoldásáért a velem együtt dolgozó szakemberekhez irányítottam őket.
Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy még jobban lerövidítsem a hozzájuk vezető utat. Olyan szakemberek elérhetőségeit tettem ide ki, akikkel nagyrészt évtizedes együttműködés köt össze és bekötött szemmel megbízom a munkájukban.

Dr Nagy Zoltán
ingatlanjogász, ügyvéd
telefon: 06309324284
Rengeteg közös ügyön vagyunk túl Zolival, soha nem kellett csalódnom a szakértelmében.
Az ingatlanjog.hu hozzá tartozik több tízezer megválaszolt ingatlanjogi kérdéssel az adatbázisában.
Hajtó Krisztián
pénzügyi tanácsadó, hitelszűrő
telefon: 06303211848
Krisztiánnal főiskola óta ismerjük egymást, a saját pénzügyeimet is vele intézem, és ezért jó szívvel szoktam ajánlani az ügyfeleimnek.
A QFS blog írója, jó pár ezer követővel.
Seötér Ágnes
értékbecslő, vagyonértékelő
telefon: 06202418044
Ági az egyik legtapasztaltabb értékbecslő, akivel valaha találkoztam, amikor pontos értékbecslést kérnek tőlem, akkor mindig őt szoktam ajánlani. Többek között EUFIM minősítése is van, ami az Európai Felsőszintű Szakmai Minősítést takarja.
Borbély Levente
Ingatlanfotós, videós
telefon: 06706752915
Leventével és csapatával pár ingatlanfotózáson és videózáson túl vagyunk, tökéletes képeket készítenek és mindig időre küldik a képeket, ami egy ingatlan marketingjénél elengedhetetlen kritérium.
Kiss Péter István
energetikai tanúsító
telefon: 06202289575
Ingatlanos oldalról két jó tulajdonsággal kell rendelkeznie egy energetikusnak, legyen gyors és megbízható, mivel a tanúsítványok rendszerint az adásvétel aláírásakor válnak fontossá, emiatt lényeges, hogy időben készüljenek el. Péterben soha nem csalódtam. Mindig pontos munkát végez.
Velősy Márton
kertész
telefon: 204520696
email: marton@velosy.com
Gimi óta ismerem Mártont, sok mindenben jó(kiváló zenész és egyre jobb fotós), de ingatlannal kapcsolatban ami szóba jöhet, az a kertész-énje, amibe nem lehet belekötni.
Pakolt már rendbe olyan dzsungelszerű kertet, aminél azt hittem, hogy csak a napalm segíthet.
Kőmíves Kelemen
építőipari szakember, blogger, vlogger
A netnek köszönhetően életünkben nem találkoztunk még, viszont munkásságát  régóta követem, így barátaimnak, ügyfeleimnek többször ajánlottam ingatlanok technikai átvilágítására és csak jót hallottam róla.
Költözz Zölden
költöztetők
honlap: https://www.koltozz-zolden.hu/
Kakukktojás a listában, mivel én személyesen még nem dolgoztam velük, viszont több kollégám elégedett volt velük és nem is lenne teljes a lista, ha nem állna itt egy megbízható költöztető csapat.