6 olyan videót raktam össze ebben a bejegyzésben, amik mindegyike hatalmasat lökött az értékesítői karieremen. Ez nem a megélhetési előadók izzadságszagú előadásai, akik egy tompa fogpiszkálónyit sem adtak még el életükben. Én ebből élek, ennek élek és ezt csinálom 0-24! Tanulj, javíts magadon! Nem azért hogy az elcsépelt és százszor kilúgozott “sikeres emberek” toposzához tartozz, hanem hogy hatékonyabb legyél és a felszabadult idődet arra költsd el, amire te szeretnéd, a szeretteidre, magadra, vagy még több lé belapátolására.

Hogyan add el ezt a tollat, vagy bármit bárkinek! 📣🧠

Ha bármit is el szeretnél adni, tudnod kell milyen eszközökkel lehetsz hatással más emberekre. Robert Cialdini 8 típusát különbözteti meg a befolyásolásnak, amivel másokat tudsz a saját elképzeléseid irányába terelni.  Erről szól ez a vlogrész és nyilván a “hogyan add el ezt a tollat” kihívásról.

Hogyan ALKUDJ bármire!

Ahhoz, hogy valaminek az árából alkudni tudj, több irányból is neki foghatsz és attól függően, hogy a másik oldalon ki áll, változó sikerre számíthatsz. Az “ennyi pénzem van, ennyit tudok adni”, egy naív embernél beválhat, de egy tapasztalt üzletelőnél teljesen hatástalan, viszont van olyan érvelés, ami minden helyzetben megállja a helyét. Erről szól ez az epizód.

Így adj el bármit 10x-es áron! 📣🧠

Az üzleti életben igen rövid karriert futhatsz be, ha csak a befolyásolás eszközeivel élsz. Tudnod kell, hogy mik motiválják az embereket, milyen szükségleteket akarnak az adott élethelyzetükben kielégíteni. Ezeket megfejtve tudsz olyan hozzáadott értéket képviselni, aminek köszönhetően többet kérhetsz a szolgáltatásodért/termékedért.

A MINDENT eladás 8 lépése 📣🧠

Az MINDENT eladás 8 lépése egy olyan forgatókönyv, amit tudatosan, vagy tudattalanul is mindenki követ, amikor valakinek el szeretne adni valamit, viszont azzal, hogy a tudatossági szintre fejleszted, folyamatosan finomhangolhatod az értékesítési metódusodat, így egyre hatkényobb leszel, aminek hatására több pénzed és több időd marad.

NYOMD LE a piacot ellenfelek nélkül! – Kék ÓCEÁN Stratégia

Egy vállalkozást rengeteg oldalról tudsz támogatni, hogy ontsa a lét. Tökéletesre hegyezheted a szolgáltatásaid értékesítését, amit a fenti videókból tanulhatsz meg, vagy olyan piaci teret alakítasz ki magadnak, ahol alig kell eladnod, mivel nem lesz konkurenciád, akivel meg kellene küzdened a vásárlókért. Erről szól a Kék Óceán Stratégia, azaz a konkurencia nélküli piaci tér létrehozásáról.

Így olvass 5X gyorsabban! [3 módszer]

Ahhoz, hogy bármelyik iparágban a legjobbak között legyél, folyamatosan képezned kell magad, ehhez az egyik legjobb módszer a szakmai könyvek olvasása. Ebben a vlogban 3 módszert mutatok arra, hogy abban a kevés idődben, ami olvasásra jut, hogyan tudod maximalizálni a beszippantott tudás mennyiséget. Így olvass 5x gyorsabban!

Ha nem szeretnél lemaradni az új részekről, iratkozz fel a csatornámra, amit itt tudsz megtenni: KLIKK!