Ez itt a te SZESZGYÁRAD!

a ház
alaprajz
Videó

LEÍRÁS

Szeszgyár volt régen, ma már természetközeli élményeket nyújtó rendezvényközpont.

– 1800-as évek végére visszanyúló történelem
– Ipartörténelmi jelentőségű ingatlan együttes: gyárvezetői villa, termelő épületek, szállások, kovács műhely, régi üzem területek, raktárak, pincék, intim kert és tó
– Rendezvénytér, ipari területek, raktárak, vendéglátó és szálláshelyek
– 23 ágyas szálláshely 3 épületben, és további kempingezési lehetőség
– 300 m2+ rendezvénytér, 130 fő befogadóképesség
– 300 m2+ tégla oszlopokkal kirakott boltíves pince tér
– 2013 óta működő vállalkozás

– Összesen 3000 m2 épület
– Összesen 19.510 m2 telek

Mi mindenre lehet jó egy régi szeszgyár? Az épületegyüttes koncertekre, kiállításokra, előadásokra, csapatépítő tréningekre tökéletesen alkalmas, de rendeztek már itt „digitális nomád” tábort és „női elvonulás” tábort is. A terület egészen különleges hangulatú, az oda belépő egy teljesen más világba csöppen. Éppen ezért alkalmas például természetközeli témájú esküvők megtartására. 2023-ra már szinte minden hétvégét lefoglaltak a jegyespárok.

Ha érdekli egy izgalmas, természetközeli rendezvényhelyszín, amely számtalan lehetőséget rejt magában, a fácánkerti volt szeszgyár egy kiváló választásnak bizonyulhat. Globális trendként érzékelhető a “vissza a természethez” gondolatkör, a loft és industrial stílus, amelybe tökéletesen beleillik ez az épületkomplexum.

Ha felkeltettük érdeklődését és megismerné az üzleti adatok és feltételek, akkor keressen minket bátran a megadott elérhetőségeken.

ár

320 millió Ft

épület

3000 m2

telek

19.510 m2

település

Fácánkertpuszta

típus

üzleti ingatlan

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!