Jó helyen jársz!

Csorba Dániel vagyok ingatlanértékesítő, blogger. Több mint 50.000 ember követ a YouTube-on és a Facebookon

Ha itt vagy ezen az oldalon, az azt jelenti, hogy segítséget keresel az ingatlanod eladásában.

Megérkeztél, jó helyen jársz!

De nem gondolom azt, hogy minden esetben én vagyok a legjobb megoldás, de azt tudom, hogy vannak olyan esetek, ahol én vagyok az.

Kezdjük azzal, hogy te mit szeretnél pontosan.

Ha csak vevőket szeretnél az ingatlanodra és a többit intézed.
Akkor nem én vagyok a megoldás, arra sokkal olcsóbban kijössz, ha veszel egy hirdetési csomagot fél évre és várod hogy hívjanak a vevők. Én nem hirdetési adminisztrátor vagyok, hanem értékesítő, abban vagyok jó, hogy az ingatlanodban megláttassam az otthont.

Ha minél több ingatlanost szeretnél megbízni és én lennék az egyik.
Arra sem én vagyok a partner, én nem abban akarok versenyezni, hogy eladjam egy kolléga orra elől, az otthonodat, hanem abban, hogy minél jobb áron eladjam, a piacon fellelhető többi ingatlant megelőzve.

Hogy valaki adja el az otthonodat jóval piaci ár felett.
Ez sem én vagyok, ahogy egy jó csatárnak, kellenek a gólpasszok, úgy egy értékesítőnek is kellenek az érdeklődők, hogy eladhasson, de még ha dübörög is az ingatlanpiac, akkora a kínálat, hogy 10% túlárazás felett, egyszerűen nem jönnek a gólpasszok. 

Ha pár héten belül kell eladni.
Mondhatnám, hogy akkor én vagyok az embered, mert több ingatlant is adtam el egy napon belül, de nem ez az általános. Aki ilyet vállal, az felelőtlenül ígérget. Én a megtervezett, átgondolt értékesítésnek vagyok a pártján, talán máshogy nem is lehet és a valóság az, hogy egy reális áron hirdetett ingatlan, a piaci környezettől függően minimum 2-3 hónap alatt kel el. 

De mikor vagyok én a megoldásod?

Ha arra van szükséged, hogy valaki átvegye az egész adásvétel terhét a válladról és átvezessen a túlpartra. Ha nem részfeladatokat szeretnél kiszervezni, hanem az egész problémát egy kézbe adni, hogy kibogozza és felgöngyölítse a fonalakat. Ha tisztán szeretnél látni minden lépésnél, és a döntések pillanatában, olyan tanácsadót magad mellett tudni, aki végigment már több százszor ezen. 

Ha nem egy beosztottat és nem is egy főnököt keresel, hanem egy partnert az eladáshoz, akkor én vagyok a te embered.

Ha úgy érzed, jó helyen jársz és tényleg én vagyok a te embered. Nincs más teendőd, töltsd ki ezt az adatlapot és pár órán belül beszélünk a továbbiakról!

Dolgozzunk Együtt!

Mesélj többet, hogy segíteni tudjak!

Töltsd ki ezt a pár mezőt, hogy tudjam pontosan hol tudok neked segíteni és 24 órán belül felhívlak!