Én, Csorba Dániel…

hívj fel • írj rám • keress meg

RÓLAM

“Én vagyok a révész az ingatlanpiacon. Tudom hogy mit kell tennünk azért, hogy az ingatlanodért a legjobb árat kapjuk, az ehhez mérten legrövidebb idő alatt. Ismerem a piacot, a vevőket és tudom, hogy kell megmutatni egy ingatlanban az otthont, hogy az eladás végén mindenki azt kapja amire vágyott. A vevő az elképzelésének megfelelő ingatlant, a tulajdonos pedig a piacon elkérhető legmagasabb árat.”

Ahol láthattál már

Nekem Írták

Egy jó ideje követem önt a youtube csatornáján és egyszerűen számomra lenyűgöző ahogy az értékesítésről beszél. Például a mindet eladás 8 lépése vagy hogyan ad el ezt a tollat vagy bármit bárkinek. Egyéb videói is nagyon hasznosak például A termékeny írók titka. Szóval ön az én szememben egy olyan ember akitől más is sokat tanulhatna. Ha csak a filozófiáját megértik máris jobb lesz a világ.

Ny. Attila,

Szia! Tegnap este voltam egy ügyfélnél megbízási tárgyaláson, már a 2. percben arról beszélt, hogyy nézi, hallgatja a Kalmárokat és hogy azon gondokozott, hogy megbízza a Csorba Danit.

Bár nem vagyok Csorba Dani, de neki elég volt annyi, hogy ismerlek és bizalmat szavazzon.

B. Balázs,

gazából azon örlődtem, hogy az értékesítők tíz parancsolata című videód után, amit meg néztem vagy százszor, meg merjem e kérdezni, hogy szánnál e  rám valamikor egy “órát”, hogy tanulhassak tőled? Biztos sok ilyet kapsz, de az eddigi utamat, az értékesítésben,  annyira végig kísérted, hogy nem is gondolnád. Előre is köszönet és maximális tiszteletem.

B. Niki,

Szia Dániel,

Én csak youtube-n követem a munkásságod, de hagy hajoljak meg előtted. Remek amit csinálsz, és az a tartalom amit eljuttatsz az emberek számára, hihetetlen.

T. Máté,

Te, Brian Tracy és Earl Nightingale egy esszéje, megadtátok a kellő motivációt és megszerettettétek velem az értékesítés elméleti részét

K. Robi,

Jelenleg 20 éves vagyok, pár éve eljátszottam a gondolattal, hogy ingatlanoznék szívesen, és nagyon érdekelt és érdekel a mai napig az egész, kevés dologgal vagyok így. Éppen ezért tettem meg az első lépést január közepe, vége fele, ami nem más volt, mint az, hogy jelentkeztem egy céghez. Előtte rengeteget olvastam utána ennek a szakmának (és lényegében így találtam rád és lettél ilyen példakép féle a szememben, ami nagy szó nálam, mert én sose tekintettem senkit példaképemnek).

G. Kata,

Dolgozzunk együtt!

Tudom hogy mit kell tennünk azért, hogy az ingatlanodért a legjobb árat kapjuk, az ehhez mérten legrövidebb idő alatt. Ismerem a piacot, a vevőket és tudom, hogy kell megmutatni egy ingatlanban az otthont, hogy az eladás végén mindenki azt kapja amire vágyott. A vevő az elképzelésének megfelelő ingatlant, a tulajdonos pedig a piacon elkérhető legmagasabb árat.