Egy villa mind felett – Villa Tihany

a villa

LEÍRÁS

Egy csodálatos, teljesen újszerű, 1930m2 telken fekvő, bruttó 300m2 luxus ingatlan, úszómedencével, jacuzzival, filagóriával, világítással ellátott teniszpályával, biliárd szobával, szerverszobával és egy rejtett páncélteremmel, most került a piacra.

A földszinten található egy nappali 7 méteres belmagassággal, kandallóval. Az ingatlan 4 hálószobával rendelkezik. Minden tekintetben a legmagasabb kivitelezés 

Az ingatlan 3 részből áll:

– A házban 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, nappali, dupla garázs, teljesen felszerelt luxus konyha, billiárd terem, szauna és egy rejtett páncélterem található.

– A udvarban található egy vadonatúj úszómedence, jacuzzi, fedett ülősarok és grillezőhely.

– Klubház kültéri televízióval, kanapéval, playstation-nel, teniszpályával, szükséges megvilágítással és labdafogó hálókkal.

A házhoz hozzáférhetünk a személyes bejárón keresztül ujjlenyomat-olvasó rendszerrel vagy a dupla garázson keresztül automatikus elektromos kapun keresztül.

Ez egy magas minőségű okos otthon, több kamerával és infravörös távfelügyelettel.

A fűtést és a páratartalmat telefonon keresztül (GIRA rendszeren keresztül) bárhonnan vezérelheti.

Teljes biztonságot és kényelmet biztosít a lakóknak.

Az alagsorban található egy billiárd italbárral, faragott lambériával, egy WC-vel és zuhanyzóval ellátott szolgáltató területtel, egy különálló szerverteremmel, saját hűtéssel és folyamatos áramellátással.

A teljes ház fel van készítve szünetmentes áramellátással (akkumulátorok), mellyel akár napokig képes a ház, külső áram felvétel nélkül üzemelni.

Emellett van egy dupla garázs extra kültéri rozsdamentes acél konyhabútorokkal (vadfeldolgozó) és rengeteg tároló beépített alumínium redőnyökkel.

A földszinten található egy nappali 7 méteres belmagassággal, kandallóval, beépített házimozi rendszerrel, egy hálószoba és egy fürdőszoba zuhanyzóval, szaunával.

Ezenkívül luxus étkező található dupla hűtőszekrénnyel (MIELE), Pininfarina vörös egyedi olasz konyhával, tányér előmelegítővel, stb..

Az emeleten 3 hálószoba, egy fürdőszoba káddal és egy háztartási helyiség található, plusz egy terasz. A kasmír selyem szőnyeg nagyszerű kényelmet nyújt a lakóknak.

A különlegességek:

A ház rendelkezik egy hitelesített helikopterleszállóval az autóút szemközti oldalán, világítással, széliránymutatóval és egy kamerával a teniszpálya sarkában.

A leszálló terület bal oldalán nagyszerű 6000 négyzetméteres levendulamező található, amely illatával és szépségével az évszakban nyújt különleges élményt.

A bútorok, díszek, kő, fa és üveg anyagok a legmagasabb minőségűek.

ár

819 millió Ft

szobaszám

4 szoba

telek

1308 m2

méret

260 m2

típus

villa

építés éve

2020

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!