Anita telefonon vette fel a kapcsolatot egy ingatlan tulajdonosával, aki egy levélben leírta a vesszőfutását. A levél hibátlan! :D

“Tisztelt XY!

Köszönöm a megkeresést. Legelőszőr is,már volt szerződésem Önökkel. Mint mindenki más,a világon senkit nem hoztak, miközben a város összes sufnija, pincéja és padlása új tulajdonosra talált.Az én lakásomat még nem látta vevő. Hosszas cikkeim minden lehető eredmény nélkül kószálnak a nagyvilágban, bennük pontosan megfogalmazva az ” ingatlanpiac” minden rém- tettét.
Az igért paraméterek :
Nem szoktam mások helyett dönteni, de ez most biztonsággal kijelenthető, hogy nem ezt a lakást keresik. Miért? Mert fiatal pár. Azokkal a sztereotipiákkal megáldva, amit a korosztályuk, no meg az ingatlanosok sugallnak a jó és biztos befektetésekről..
Azért hagyjunk esélyt annak az 1 %-nak amivel esetleg kilógnak a sorból.
Nem panel, nem 3-4 emeletes cszúsztatott zsalu és tégla épület, zárt folyosóval. Nem műanyag ablakos és nem másfél szobás.
Egyébként meg nagyon szép, izléses és kellemes arányú, valódi otthon. Nem jó állapotban van, hanem 2014 közepén teljeskörüen újjáépített. A fotók alapján ez gondolom látszik. Éppen ma reagáltam egy kollégája elképesztő műsorára: “tessék a fotelt elhúzni a mögötte lévő konektorról levenni a fedelét és beleszagolni” vagyis a meghirdetett felújítást ezzel próbálta megkérdőjelezni. Hát ezt lehet szagolgatni, mert végig vésve, újra csövezve és áthúzva minden vezeték. Külön fázison minden konektor stb. Szóval napsütötte, csendes, első emeleti. Külön kis toronyban a lépcsőház és erről, függőfolyosóra érkezünk, majd erről nyílik a lakás. 18 lakás van összesen. Valóban gyönyörű a kertünk és az ősfás , gondozott udvarra néz az ablak. Minden helységen van egyébként külön ablak, szellőztethető. A lakók rendesek nem az “elvárt” kőbányai miliő, amit előszeretettel még jól ki is éleznek a kollégái. Egyébként teljeskörű rágalmazásnak tekinthető.A kerület a legélhetőbb az összes pesti kerület közül, nyilván vannak gócok de egyre kevesebb. A mi házunk nem az. Hol van? Az ónódi utcánál. Az Őrstől 3 megálló az új villamossal, itt van a megálló az utca elején. A kerület egyik legrendezettebb utcája, még akkor is ha a szakmájuk szándékosan rossz környékként aposztrofálja.Nyomozásom alapján, nagyon sok évvel ezelötti adatokra szoktak mantrálni. A pillanatnyi helyzetről ,szakértők még csak véletlenül sem helyi ismeretekkel rendelkező ellemzők, adnak hamis tájékoztatást. Az előző év átlag árát adja meg az ingatlan. com a kerületünk esetében,miközben az összes többi kerületnél , főleg a belvárosi és budai kerületeknél meg naprakész.
Csak egyszer kellene megnézni egy valóban hozzáértőnek és minden a helyére kerülne. De csak ingatlanosok jönnek-mennek , akiknek túl sok ismeretük a valódi ingatlan értékekről nincs. Kezdők az esetek többségében, vagy az öreg rókák 5 -10évvel korábbi sztereotípiákra hivatkozva és ezzel hihetetlen károkat okozva.
A közlekedés tehát kiválló az ellátottság kiválló a lakás kiválló. Mi akkor a hiba ? a szakmai elvárások teljes félre értelmezése, bizonyos trendek érdekében. Lásd panel program stb.
Alacsony a rezsije, de nagyon, szinte hihetettlenül.Körbe fűtött, déli fekvésű és pár éves a gázkonvektor a szobában. Mivel sokféle a közlekedési lehetőség a közvetlen környezetében, azonnal kiadható. Csak jót lehet róla mondani. Leginkább , hogy egy minden generáció számára szép kis lakás. Mivel vannak épitészek családon belül is, fiatlok és nagyon igényesek az ő véleményükre nyugodtan hivatkozhatok. A magam izléséről , igényességéről pedig nem illik sok szót ejteni.
Hát ez van. No meg , hogy totálisan tönkre tettek engem , meg a lakásom.Lassan a családomat is, mert családi okok miatt kell eladni. Nem mintha bármi köze lenne a szakmájuknak ahhoz , hogy ki, miért ad-vesz. Személyi jogokat sértő kérdés. Senkinek a jövőben ne tegye fel.És ezt a mögöttem lévő és úgy tűnik elöttem álló drámát nem szeretném elfeljteni.”

Érdekel az ingatlan biznisz? Szeretnél értesítést kapni az új cikkekről?

Nincs más dolgod, mint megadni az emailcímedet és ha új bejegyzés jelenik meg az oldalon, én azonnal elküldöm neked!


    Elolvastam és tudomásul vettem adatkezelésre vonatkozó jogi nyilatkozatot*!