Most biztos vesztek néhány szavazatot, de a “pesti lakások intim együttlétre” című bejegyzést a googleboton kívül senki nem olvasta volna el. 

Két hónappal ezelőtt kaptam egy telefont, egy volt ügyfelemtől:

– Danikám holnapra  SOS kellene egy pecó a belvárosban, egy éjszakára, ahol normálisan lehet parkolni és nem karmol le az ideg seggig, amíg az ötös-bömöst berakom két szejcsentó közé.

-és mire kellene Lackó?

-szabadfogású birkózó EB-t rendeznék a volt gimis irodalomtanárommal, pontozó bírák nélkül. Már ha érted, hogy mondom!

Mivel kiadással nem foglalkozom, illetve, ha foglalkoznék is, ilyen rövid távban senki nem gondolkozik. Gondoltam akkor. Illetve a bérlés végeztével nem lenne kedvem UV lámpával átvilágítani a “predátor-vértől” foszforeszkáló szobát, hogy ecettel, ciffel, vésővel, púrhabbal megszabaduljak az árulkodó nyomoktól.

Így gondoltam a legjobb, ha felmegyek a jófogásra és keresek valami tökéletes küzdővermet.

Meglepetésemre találtam Intim együttlétekre kiadó szobákat, csak a “búvóhely” kifejezésre kellett rákeresnem. Jelenleg 51 találatot ad ki  az említett oldal.

Na de ez volt két hónapja és ez idő alatt nem fortyogott bennem a grafomán oknyomozó riporter. DE ma egy linkbe belefutottam, az egyik facebookos csoportban.

A nagyüzemi szobáztatás csimborasszója! Az intim kuckók Donald Trumpjának weblapját.

http://www.buvohelyparorara.com/

buvohelykucko

 

Ennyike! Ahogy a művelt magyar mondaná. 4 kégli folyamatos nyitva tartással, fotókkal, óradíjjal. Ez a profizmus. És ezt minden irónia nélkül mondom! Meglátta a piaci rést, időt tett bele, pénzt (nem keveset), és megvalósította!

Le a kalappal!