Kedves Dániel!

Már több mint 2 éve követem a Youtube csatornádat. Már az elejétől tetszett a profizmusod és a hozzáállásod, amivel az ügyfeleid számára valós hozzáadott értékkel kívánsz szolgáltatást nyújtani. Sok év munka és megtakarítás után 2 éve belevágtunk az ingatlan befektetésekbe. Eddig 5 projektet valósítottunk meg (sima flip ügylet, megvettünk jó áron, eladtuk magasabb áron).
A minap jött egy jó barátom megkeresése felém, hogy ő egy új irodához megy interjúra. Mivel ez az érdeklődési köröm, úgy döntöttem jó tapasztalat lehet, ha én is elmegyek és megnézem, hogyan működik egy profi iroda.
A mai napon voltam bent. Természetesen elindult a szokásos hálózatos rizsa, meg ilyen-olyan 1 hetes intenzív képzés, aminek a végén gyakorlatilag csak értékesítési trükköket akarnak megtanítani (a 2 év alatt sokat megtanultam a saját ingatlanok eladása miatt TŐLED!).
Az utolsó 40 percben már nem is figyeltem, mert csak az a gondolat járt az agyamban, hogy “mi szükségem van rájuk?”. Nem tudtam megválaszolni és mivel ebben a témakörben te vagy egy olyan ember, akinek komolyan adok a véleményére bátorkodtam megírni ezt a levelemet.
A kérésem az lenne, hogy adj valamilyen tanács féleséget, hogy te a helyemben merre indulnál?
Mi a véleményed inkább menjek el és dolgozzam nekik pár hónapot, vagy engedjem el és próbáljam egyedileg, függetlenül megoldani, mint te?

Szia J.!

Jó témakör. Lehet csinálok majd egy vlogot róla, de szerintem blogot azt írtam már erről. Én is nagy cégnél kezdtem, és egy évet le is nyomtam náluk, amikor azt éreztem, hogy újat már nem tudnak mutatni és nagyobb volt a kitaszigálás, mint a beráncigálás, akkor leléptem. Itt az a kérdés, hogy ki lesz a mentorod, nem is az, hogy melyik céghez kerülnél, szóval én tuti megnéznék jó pár irodát és meglesném, hogy hogyan dolgoznak az irodavezető emberei. Amit ilyenkor meg tudsz nézni, az a jövendőbeli kollégák hirdetései, ha olyanok, amit egy makákó is meg tudna csinálni, akkor keress másik irodát. Nyilván nem csak ennyiből áll a meló, de ha már itt elvérzik egy csapat, akkor a vezető nem a legrátermettebb és nem fogja magát összetörni azért, hogy jó ingatlanos váljon belőled.