Brutál izmos ingatlanos testületet rántott össze a MNB – ami annyira nem is lenne hír, de pl engem kihagytak belőle, ami hagyján, de hogy Balogh Lacit az ingatlancom emberarcát is kihagyták, vagy Balla Ákit, aki annyit szerepel tv-ben, hogy lassan a képcsöves tv-knél beleég az arca a diódákba – ez így már csak egy cserkészcsapat éves paprcsákó hajtogató piknikegylete lehet

Netflix új ingatlanos sorozat selling sunset – amiben jövendőbeli rúdtáncosok és ex-gogolányok alakítják az ingatlanosokat, valamint  a két tampon méretű kopasz főnök az irodavezetőket, akik ráadásul ikerek is, mondjuk nem csinálják rosszúl, mert negyed milliárd dodó értékben passzoltak el ingatlanokat kaliforniában. Nézzétek, bár okulni nem lehet belőle, de jobban zsibbaszt mint fél liter lidokain

A fapados ingatlanos. 200.000 ft ért vállalnak mindent, közvetítést, ügyvédet, energetikát, és ha rádobsz 50 ezret, akkor betonozni is jönnek a taktaharkányi víkendtelkedre. Az újítás az, hogy sokkal kevesebbrt dolgoznak, mint a többiek, és sokkal gyorsabban mennek tönkre mint bármelyik ingatlaniroda valaha

A femina.hu szarozós cikke:  a femina.hu írt egy cikket az ingatlanosok átverős trükkjeiről, amivel nem is lenne gond, de olyan alapfogalmakkal nincsenek tisztában, hogy mi az hogy  foglaló, kb annyi szakmaiság van benne, mintha egy tortarecept azzal kezdődne, hogy végy egy nagy kék traktort.

A DH  az IMR rendszert szigorítja – a DH-nak megjött az esze és kisöpri a külsős duplikáló ingatlanosokat – és megtartja a belsős duplikáló ingatlanosokat, azaz egyetlen egy hirdetést továbbra is heten hirdetnek ugyan attól a cégtől. Persze ha egy talponállóban elfogyasztott szalontüdő árát rááldoznák piackutatásra, akkor gyorsan rájönnének, hogy semmit nem érnek vele.

A vízjelek ideje lejárt: nvidia olyan mesterséges intelligenciával ellátott szoftvert dobott piacra, ami mindenről képes leszedni a vízjeélet.

Sikátoros építkezésre figyelt fel a 444.hu, amit kollégák utána megfejtettek, hogy nem lakópark, hanem munkásszállás. Végülis egy melósnak miért járna napfény munka után? A fontos az, hogy a szemközti házban lakó az erkélyről át tudja adni a meggyújott prilukkit, meg a jégbehűtött ozjuskot.

Az RTL Klub startupos műsorában a Cápák közöttben egy ingatlanszájt fejlesztője mutatkozott be, aki 60-70 milliót kért a további fejleszteésre, amit ember még nem látott.

A com kisöpri azújszerűnek hirdetett újépítésű kégliket – az újépítéseknél már amúgy is fogyott az ingatlanosok levegője, a com segített vákumot szívni köréjük, ugyanis külön újépítésű divíziót hozzott létre, amit olyan áron tudsz elérni, hogy ingatlanosként nem rentábilis előfizetni rá

Újpesten bejátszotta valaki az Aranyélet albis csalását. K. Zsolt 30 éves budapesti lakos, a saját albérletét meghirdette, majd a jelentkezőknek egymás után kiadta, amiből természetesen csak a kaució átadás valósult meg. 3 hónap alatt 2 gurigát bezsákolt és gondolom tovább böngészte az Aranyéletet, hogy új csalást ötöljön ki.