A millenium beköszöntött a kantinba is, ami a legnagyobb zárt ingatlanos csoport a facebookon! Gondoltam hogy jó csapat fog összeverődni, na de hogy ennyire, álmaimban nem gondoltam volna.

Keszthelyi Petya kollégám mondta egyszer, hogy az egyedül ingatlanozásnak rengeteg pozitívuma van, de a legnagyobb hátránya, hogy nincs kollégád, akivel megoszd a hétköznapok hülyeségeit, de a Kantin ezt a tátongó hiátust is betömte.

Ez az 1000 ember, a szakma 10-15%-át képviseli, ha valami történik szakmán belül, itt biztos kitárgyaljuk. Szóval ha még nem vagy tag, várunk a bandába!

De van-e ennél jobb apropó, hogy a következő 1 év terveiről írjak pár sort?

  • idén szeretnék, legalább egy össznépi találkozót, ahol szorosabb barátságok szövődhetnek, ahol meg lehet egymást tapogatni, és több generáción átívelő vérbosszúkat lehet végleg lezárni
  • most már biztos, hogy lesz kalmarkantin.hu, amire megérkeztek az első felajánlások is, hogy elkészüljön – ha van ilyen ambíciód, akkor nyugodtan keress meg!
  • a youtube csatornámon havonta jelentkező ingatlanBizz! adásokat, lehet kibővítem a kantinra és nem csak én fogok bennük szerepelni, de ez még a jövő zenéje.

Szóval!
Ha tag vagy és szeretsz köztünk lenni, akkor oszd meg ezt a bejegyzést, hogy más is ránk találjon, ha pedig még nem vagy az, akkor várunk egy pohár grogra, hogy jobban teljen a munkaidő!