Végre léptünk egyet abba az irányba, hogy a Kalmár Kantinban fellelhető kollégák egyszerűbben megtalálják egymást. Mostanra több mint 3300 taggal, a legnagyobb hazai ingatlanos közösséggé nőtte ki magát, így kihagyhatatlan lépés volt az, hogy az egymással üzletelni vágyó kollégák, ne egy-egy posztban keressék egymást, hanem egy jól szűrhető adatbázisban. Első lépésként egy táblázatba lett öntve az, amit több mint 60 kolléga által kitöltött google űrlapon keresztül lettek beküldve. 

Ahogy az várható volt, erősen fejnehéz lett a lista, úgyhogy vidéki kollégák jelentkezését várjuk, hogy legyen kinek leadni a megbízásokat. Némi adat, hogy a kantin 3300 tagjából majdnem 2000 budapesti lakos és a top 10 másik 9 helyezettjéből, 2 nagyobb város is Pest megyéből kerül ki. 

Ahogy már fentebb írtam vidéki kollégák gyertek közénk! A listából hiányzik még 

  • Győr-Moson-Sopron megyei, 
  • Heves megyei, 
  • Szabolcsi és 
  • Tolnai ingatlanközvetítő.

Szerintem biztos évi 1-2 új megbízás születhet, ha ezekről a helyekről csatlakozol hozzánk!

És mi lesz most? 

Szeretnénk a Kalmárokkal, (ami a leghallgatottabb ingatlanos podcast ma itthon – mondjuk úgy nem nehéz annak lenni, ha egy kezemen meg tudom számolni az ingatlanos podcasteket) egy oldalt létrehozni a kolléga keresőnek, aminek a későbbiek folyamán plusz funkciókat szeretnénk adni. Amíg ez az oldal megszületik, addig is köztes megoldásnak szerintem tökéletes ez a táblázat. 

Használjátok és remélem sok üzletetek lesz belőle! 

***

2 év után, augusztus 12-én, újra tartok workshopot a kizárólagos szerződéskötésről, pontosabban arról, hogy én hogyan kötöm be őket, milyen értékesítési technikákat alkalmazok és milyen forgatókönyv alapján dolgozom. Ha bővebben érdekel, ezen a linken megtudhatod a részleteket: 

http://csorbadaniel.com/kizarolagos2021/