Ez lehet az új otthonod!

a ház
alaprajz

LEÍRÁS

Megvételre kínálok Balatonlellén a parttól 50 méterre, saját stéggel rendelkező, hatalmas fenyőkkel teletűzdelt, 2633 m2-es telken elterülő, 231 m2-es villát. Az ingatlan 6 szobával és egy tágas nappalival rendelkezik, valamint egy saját nyári konyhával rendelkező melléképülettel. A villa 30-as években épült, majd 1996-ban nyerte el jelenlegi formáját, aminek során gépészetileg és esztétikailag teljesen megújult. 

A fa fedélszékes melléképületben egy nyitott közösségi tér is létre lett hozva, amiben egy hatalmas jakuzzi is helyet kapott. 

A telken a ‘30-as években kialakított játszóteret felújították és ma is kitűnő állapotban várja a játszani vágyó gyermekeket. 

A ház jó állapotú, ízlésesen berendezett, akár a bent lévő bútorokkal is eladó, természetesen ez egyedi megállapodás kérdése. 

A Balaton-part és a villa között egyetlen telek van, amin saját szolgalmi joggal lehet áthaladni a villához tartozó stéghez. 

A kert grandiózus fái méretét a képek nem adják át, az intimitásért a telekhatáron végighúzódó 4-5 méteres tujasor felel. 

Kivételes otthon a Balaton mellett! 

ár

299 millió Ft

telek méret

2633 m2

szobaszám

7 szoba

méret

231 m2

melléképület

van

hálók száma

6

fűtés

gázkazán

extrák

saját stég

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!