Ez lehet az új otthonod!

a ház
alaprajz

LEÍRÁS

Igazi ritkaság Gyömrőn!

Megvételre kínálok Gyömrő központjánál, a tavakhoz közel, egy 3128 m2-es telken, egy földszintes, délkeleti tájolású, 120 m2-es, 3 szoba + nappalis, 2010-ben épült családi házat. A telken a házon kívül, helyet kapott egy akár vendégházként, vagy műhelyként használható 60 m2-es melléképület is. A ház rendkívül jól szigetelt, valamint napelemekkel ellátott így a fűtése a melegvíz tartályos turbo cirkónak köszönhetően átalányban 12.000 Ft körül alakul, áramra pedig a napelemek miatt nem kell költeni. .

 A házban 3 hálószoba, egy méretes nappali dolgozó sarokkal, egy kamra, egy kazánház és egy nagy zuhanyzóval és káddal rendelkező fürdőszoba is helyet kapott. A nappali hatalmas üvegfelülettel és egy szintén méretes tolóajtóval csatlakozik az előtte található 30 m2-es teraszhoz. Emellett kapott helyet egy játszótér, és a medence, valamint egy tetővel ellátott kemence. A ház mögött egy 60 m2-es fedett beállóként is funkcionáló vendégház lett megépítve, amiben egy nagy helyiség kapott helyett, egy műhely és egy nyári konyha.

A ház a 2010-es építési elvárásokat, szigetelésben és anyaghasználatban felülteljesíti.

A környéken ritkaságszámba menő 3128 m2-es telek  ⅔-a gyümölcsös, amin gyerekeknek kis focipálya is ki lett alakítva, de rengeteg lehetőséget rejt azoknak, akik saját maguk szeretnék megtermelni a gyümölcsöket és zöldségeket, vagy ha állatokat tartanának.

A telek LKE-2-es besorolású, azaz 30%-a beépíthető, így a 938 m2-nyi megépíthető ingatlanból még 750 m2-nyit lehet rá építeni.

Ez az otthon kiváló választás, ha egy jól megépített, belakható, házat keres magának, amihez nem kell hozzányúlni, viszont van tér a további ötletei, tervei megvalósítására, hogy családjával úgy éljenek, ahogy azt megálmodták.

ár

145 millió Ft

telek méret

3128 m2

szobaszám

4 szoba

méret

120 m2

melléképület

van

hálók száma

3

fűtés

gázkazán

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!