Project Description

Ez lehet az új otthonod!

további képek
alaprajz

LEÍRÁS

Megvételre kínálok egy 25 m2-es, 2. emeleti, zöldre néző, jó állapotú garzon a Nagy Fuvaros utcában. Az ingatlan 3 helyiséggel rendelkezik, egy konyhával, egy zuhanyzóval, amiben a wc is helyet kapott, valamint egy 15 m2-es, déli tájolású szobával. Az ingatlan fűtéséért egy 1 éves gázkonvektor felel. A víz, villany és a gáz, egyedi mérőkkel felszerelt. A közös költség 9500 Ft. A fürdőszobán kívül, minden helyiséget felújítottak. A konyhában új konyhabútor, a bejárati ajtó feltörhetetlen biztonsági ajtó. A szoba ablakai egy csendes zöld belső kertre néz rá. A ház rendezett állapotú, homlokzata szintén jó állapotnak örvend, a lépcsőház renovált, a tető részben felújított.

A Nagyfuvaros utca a megújuló VIII. kerület egyik kiemelkedően jó utcája, tömegközlekedéssel jól ellátott, boltok 50 méteres körzetben több is van, a belváros pár perce. Ha első lakást keres, fontos a lokáció és a jó ár és a rendezett társasház, akkor megtalálta!

szobaszám

1 szoba

méret

25 m2

ár

21.9 millió Ft

emelet

2. emelet

Lift

nincs

szintek

4 szint

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!

Beszéljünk!