Project Description

Ez lehet az új otthonod!

további képek
alaprajz

LEÍRÁS

Megvételre kínálok egy földszintes, részben felújított, 2 generációs, 150 +25 m2-es, családi házat, egy 842 m2-es telken, a Kenyér utcában, Soroksáron. A Kenyér utca egy nyugodt mellékutca Soroksár belvárosában, így ennek köszönhetően minden olyan pozitívummal rendelkezik, amit egy városmag nyújthat, (boltok, iskolák, templom, tömegközlekedés), de a mellékutca mivoltából fakadóan, csendes és zavartalan.

A felújításra 2009 és 2010 került sor, aminek keretében a teljes gépészet ki lett cserélve (víz, villany, nyílászárók, szigetelés, belső burkolatok).

A teljes fűtésrendszert alig 3 éve cserélték mind a két két házrészben. A két külön fűtéskörért egy-egy Saunier Duval kazán felel.

A telken egy két bejáratos, két generációs 150 m2-es családi ház kapott helyet, egy 25 m2-es kisház, és 2 darab fészer.

A ház bővíthető, mivel a telek LK-1-es besorolású és 35%-os beépíthetőség vonatkozik rá, így összesen 294 m2-nyi ingatlan építhető rá.

A főépület két lakása hasonló méretű, 70-75 m2-esek, viszont az utcafronthoz közelebbi, nagy konyhával, nappalival és hálóval, míg a hátsó külön konyhával, nappalival és 2 szobával rendelkezik.

A ház lugassal, verandával és egy parkosított kerttel rendelkezik. A tető nincs beépítve. A ház alatt borospince található.

Amennyiben gyerekekkel költözne nagyobb otthonba, vagy összeköltöznének a szülőkkel és Soroksár a kiszemelt hely, akkor megvan a megfelelő választás!

ár

88.9 millió Ft

telek méret

842 m2

szobaszám

6 szoba

méret

175 m2

pince

van

lakások száma

3

kertkapcsolat

van

Mutasd meg másnak is!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj arról, hogy miben tudok segíteni!

Ha úgy gondolod, hogy tetszik ez az ingatlan, vagy dolgoznál velem együtt, akkor ide kattintva minden infót megtalálsz rólam!

Beszéljünk!