Ha van Netflixed mától elérhető egy új ingatlanos sorozat, ami keresztségben a Selling Sunset címet kapta.

A sztori ék egyszerű, egy 75 milliárd forintos (negyed milliárd dodó) forgalmú ingatlanirodát követnek nyomon Hollywoodban, ahol a leghervadtabb tanácsadó is, a magyar dácsia dászter márkakereskedés szépség nagykövete lehetne Tokajtól Penészlekig bezárólag.

Szóval vésővel faragott orrok, hibátlan fenekek és ahogy a teremtő kompenzál, olyan méretű agyak, amihez képest egy 86-ban piacra dobott csipogós kázió óra is Kaszparov szintű elmével rendelkezik.

Hatalmas didik, diónyi agyak, rengeteg lé:  ez ámeeeriká! (itt a west side story ide illő dallammenetét kéne magadban dúdolni)

Amiért érdekes lehet, hogy ezt a témát hasonló mintázattal már vászonra vitték itthon, ingatlancápák címmel, ami nyilván “kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk” stílusban lett leforgatva. A didik nem ilyen nagyok, a csajok sem a Hustler hasábjairól léptek le, de a szándék megvolt.

Amit talán itt érdemes megjegyezném a laikusok számára:

Az ingatlanközvetítés nem arról szól, hogy jó palik/csajok vagyunk, kiszállunk a platina felnis maseratiból és miután 5 percet csevegtünk a keményített gallérú, mészfehér ingünkben az ondolált hajú Nagy Ervinnel, rásózunk egy 500 milliós budai, panorámás kéglit.

Mert ez legalább 15 perc csevegés szokott lenni.

Szóval a sorozat sajnos semmit nem ért el, bár az sem biztos, hogy bármilyen célt el szerettek volna érni vele, azon kívül, hogy 35 percig, nem a sarok felé fordulva túrja az ember az orrát, hanem a villogó képernyő felé. Nem tudsz meg többet az értékesítésről, sem az üzletről, nem edukál és még csak nem is szórakoztat. Ha pedig jó csajokat akarsz nézni, vegyél egy kávét bármelyik metró mozgólépcső közelében és állj ott 10 percig. 

Verdikt:
Film: 3/10
Csajok: 10/10
Az élmény, hogy mindezt Netflixen nézhettem meg: 250.000/10