Ez a videó neked szól. Mert nem tudtál szó nélkül tovább lapozni, mert hozzá kellett szólnod és mert úgy érezted, el kell mondanod a másiknak, hogy megveted, hogy semmit sem ér, hogy sokkal rosszabb nálad, vagy bárki másnál.

Dühös vagy, mert ott tart “ahol”, holott nem érdemelné meg. Mert ha már valaki, akkor te sokkal többet tettél azért, hogy ott legyél ahol ő, vagy még előrébb.
Fortyogsz, elszomorodsz, hogy egy ilyen senki, mint én, vagy ő, valamit elért, és pont ezért az neked is járna. Sőt, igazából neked sokkal több járna.
Azt érzed, hogy valaki érdemtelenül került előrébb mint te. hiszen ez egy kripli!

De amikor másvalakire ujjal mutatsz, mindig hárommal mutatsz magadra.
Mert valójában azért vagy elkeseredve, hogy hozzá képest ott vagy ahol.

“Mert megmérettettél és könnyűnek találtattál.” – ami egy bullshit.
Mert egész végig te voltál a mérleg, a mérték és a kiindulópont.

Ne másnál akarj jobb lenni, ne mást akarj legyőzni és ha az nem megy akkor ne borítsd rá a keserűségedet.

A mérték te legyél. Győzd le magadat tízszer, százszor, ha kell ezerszer. És mindig egy jobb valaki fog kikerülni a párviadalból, még akkor is ha alul maradtál, mert legalább megpróbáltad, és verejtékedet hullajtottad, hogy jobb valakivé válj.

Ha úgy érzed, hogy névtelenül bántanod kell valakit, rombolnod kell körülötte, gondolj bele, hogy miből táplálkozik a dühöd, nézz magadba, és küzdj meg az árnyaiddal, lapozz tovább, vagy tegyél még többet, írj pár jó szót annak a másiknak, aki nem több, se nem kevesebb, csak egy ugyanolyan ember, mint te, aki próbálja saját magát időről időre legyőzni.