In medias res!

Megmondom a valót, hogy a listából 3-4 blogot én is rendszeresen olvasok, a többiről nagyrészt hallottam, de persze teljesen látatlanul, előítéletek nélkül, csípőből bármit leszarozok. Ezen ne múljék! :D  Amúgy erre nem fog sor kerülni, mert mindegyik valamiért jó.

1, Parajdi István vlogja

Igen, vlog. Parajdi István ósztriában él és onnan mondja meg hétről hétre a frankót a videó bejegyzéseiben. A gondolkodása és a hozzáállása nekem nagyon teszik. Méltatlanul kevés követője van, a youtubeon, ami remélem ezzel a poszttal változni fog. Főként befeketetésre szánt üdülőkkel, sípályákkal és egyéb üzleti célú ingatlanokkal foglalkozik és ezekről oszt meg rendgeteg jó információt.

A csatornája: https://www.youtube.com/channel/UCVbajQnoE2mqEFaYAD30_uQ

2, Őszinte ingatlanos 

Múltkor sikerült úgy felbőszítenem két három embert a kritikámmal, amiben annyit írtam hogy unalmas, hogy most direkt engesztelésül előre veszem. Persze ettől még uncsi a tv adásuk, de a blog nem rossz.

TV adások: http://rtl.hu/most/oszinteingatlanos

blog: http://oszinteingatlanos.blog.hu/

3, Tudatos ingatlanos 

Rák Edit blogja, szerintem teljesen jó,  a két kiadott könyve tartalmával már kevésbé voltam elégedett, de ezért is nem írtam eddig róluk ajánlót. Mostanában inkább vlog részeket látok a facebook oldalán, illetve ha jól érzékelem, az ingatlanosok oktatása felé ment el. Érdemes rápillantani:

facebook oldala: https://www.facebook.com/tudatosingatlanos/

4, Kovács Kornél ingatlan ügyvivő

Kornél talán 1,5 hónapja hívott fel egy értékesítés alatt álló ingatlanommal kapcsolatban, hogy biztos ismerem őt, jeleztem neki hogy nem, aztán a telefon letételével rágúgliztam és most már igen. 1600-an követik facebookon, tehát érdemes meglesni az oldalát, bár március óta nem nagyon volt rajta új poszt.

facebook oldala: https://www.facebook.com/ingatlanugyvivo/

5, Becsületes ingatlanközvetítő

Szűcs Attila rendszeresen küld be nekem anyagot az almanachra és ahogy az ő blogját elnézem, nem pitin grafomán. 2016 novemberében kezdett neki az ingatlanblogolásnak és ezidő alatt vagy 50 bejegyzést sikerült kiizzadni magából, ami nem kis teljesítmény! A facebook oldalát eddig méltatlanul kevesen kedvelték! NA de majd most!

facebook: https://www.facebook.com/becsuletesingatlankozvetito/

blog: http://becsuletesingatlankozvetito.blog.hu

6, Simon-Básti Mária – tulajdonosbarát ingatlan konzultáns

Marcsi Fehérváron ingatlanozik és tök jó bejegyzéseket ír a facebook oldalára.

facebook: https://www.facebook.com/ingatlankonzultansszekesfehervar

7, Dr Nest

23 követőjével eléggé gyerekcipőben járó oldal, első pillantásra nem is nagyon lenne itt helye, viszont én tudom, hogy ki van mögötte. Kiss Attila, aki számos fórumot és facebookos ingatlanos csoportot (top 100 ingatlanos) üzemeltet, ezeket összevonva szeretne valami újat létrehozni és egyetlen platformon működtetni. Én mindenesetre drukkolok neki és biztos, hogy lesz jó pár érdekesség kirakva az oldalára.

facebook: https://www.facebook.com/drnestingatlan/

8, Ingatlanbazár blog

A bazár a blogos tartalomgyártásra nagyon ráfeküdt, nyilván érdeke is, hogy mélyüljön a brand az emberekben, de mindamellett ez jó bejegyzéseket is eredményez.

honlap: http://www.ingatlanbazar.hu/blog/

9, BPartner Ingatlanműhely

Az almanachra kiposztoltam, hogy aki tud jó blogot az küldje el. Már megérte kitenni azt a bejegyzést, mert így találtam rá erre az oldalra. Tényleg jó írások vannak rajta és hasznos infók. Csak bele-bele lapoztam, de tetszett amit láttam!

blog: http://ingatlanmuhely.reblog.hu/

Lazábban kapcsolódnak:

Urbanista : Zuberczki Dávid (mostanra indexes)blogja elég híres ahhoz, hogy értelmetlen itt megemlítenem, viszont nem lehet teljes a lista nélküle.

Geccodejoakeccod: Sokak által csak “geccó”-nak hívot támbler oldal, kinőtte magát a mikroblogok világából és odáig emelkedett, hogy a 444.hu egyik tematikus blogja lett. Az én oldalamon is megszokott elfuserált hirdetéseket gyűjtik ők is.

Realista: Az ingatlan.com-hoz köthető honlap első sorban üzleti oldalról közelíti meg az ingatlanozás világát. Ha ingatlanbefektetésekkel foglalkozol, akkor vagy már olvasod, vagy mától mindenképpen olvasni fogod!

Érdekel az ingatlan biznisz? Szeretnél értesítést kapni az új cikkekről?

Nincs más dolgod, mint megadni az emailcímedet és ha új bejegyzés jelenik meg az oldalon, én azonnal elküldöm neked!