Ezzel a címmel kezdeném, ha adtak volna jófogásék egy árva petákot azért, hogy ezt a bejegyzést megírjam, de mivel, már megint árván lötyög a kopogós kétszázas a perselyben így…áhh egye fene maradjon ez a cím!

Amit a 6 oldalas tájékoztató pdf-ükből ki lehet olvasni, röviden ennyi:

  • referens modulokat lehet majd központilag kezelni
  • átveszik az ingatlan.com-os kreditrendszert
  • Pest megyét és Budapestet ők is leválasztják az ország többi részéről
  • alap csomagban 2190 Ft lesz 50 darab hirdetés
  • céglogóval lehet vízjelezni majd a képeket

 

Na de nézzünk mit kapunk a pénzünkért?

Havi 850ezer egyedi látogatót ígér, akik ingatlant keresnek, illetve 500ezer ingatlanhirdetést, nyilván a portfólió méret valamelyest ráhatással van a látogató számra is. Csak hogy lehessen hová elhelyezni ezeket a számokat, a február elején kiküldött ingatlan.com-os körlevélben 2,5 millió egyedi látogatóról számolt be a piacvezető oldal. Mondjuk náluk fővárosiként 5990 Ft az előfizetés,vidékieknek pedig 2490 Ft, amit bárhonnan is nézzük, arányaiban jobban megéri, bár ettől függetlenül, valószínűleg meg fogom venni a jófogás előfizetését is.

Persze a fáma arról nem szól, hogy mit kezdenek a magánszemélyekkel. Nekik is fizetős lesz a szolgáltatás, vagy egy-egy hirdetést ingyen fel lehet tenni majd? Lesz e külön szűrés, ahol őket részesítik előnyben, illetve számos kérdés még nyitva áll.

Na de mindez pár napon belül ki fog derülni.