Király Norbert a kisbefektetői ingatlanpiacon, már-már megkerülhetetlen figura. Ha megfelelő kurzust, vagy irodalmat keresel az elinduláshoz, biztos hogy hozzá is el fogsz jutni, mivel ő adta ki a magyar nyelven megjelent szakirodalom nagy részét. De nem csak könyvkiadásban, hanem írásban is jeleskedik, az Építs ingatlanbirodalmat a semmiből című könyvéről már a blogon is írtam.

A könyveit online oktatással is kiegészíti. A kurzusa két fél éves, ami tényleg szinte minden apró részletre kitér. Én speciel második félév közepén járok, ha végeztem vele, részletes beszámolót fogok róla írni.

A mai beszélgetés a kezdetekről fog szólni, és arról, hogy mire figyelj oda, ha te is elkezdenél ingatlanbefektetéssel foglalkozni.

A beszélgetéshez itt tudsz hozzászólni: KLIKK!

Itt pedig a többi részt tudod meghallgatni: KLIKK!

Az ingatlanos podcast-et egy havi/heti rendszerességgel jelentkező interjúsorozatnak szánom, ahol az ingatlanközvetítői szakmához köthető emberekkel fogok elbeszélgetni. A célja, hogy kezdők és haladók egyaránt tanulhassanak olyan szakemberektől, akiktől van is mit és érdemes is tanulni.

Érdekel az ingatlan biznisz? Szeretnél értesítést kapni az új cikkekről?

Nincs más dolgod, mint megadni az emailcímedet és ha új bejegyzés jelenik meg az oldalon, én azonnal elküldöm neked!