Amikor Magyarországon valaki egy újabb hirdetési szájtot hoz létre, legszívesebben egy tompa, műanyag, kisméretű, homokozólapáttal verném magamat kék-zöldre. Ha már nincs semmi fantáziánk magunktól kitalálni valamit, akkor tessék kitekinteni külföldre és a működő ötleteket azonnal lenyúlni.

Az egyik ilyen remek ötlet a VScreen.com. A cég réspiacra támad, mégpedig az ingatlanosokra, és azon belül is videós tartalomszolgáltatással próbál a tengeren túli kollégák hóna alá nyúlni. 4 fajta szolgáltatásuk van, amiből 1 szerintem zseniális, 3 pedig kiváló ötlet.

  1. Marketvideos: az adott megrendelőre szabott tartalom, mint a másik három, de itt a környékedre jellemző piacról készítenek egy pár perces videót, természetesen a te logódat teszik rá, illetve megfelelően brandingelik, hogy hozzád köthető legyen. Ezeket a videókat havi rendszerességgel kapod meg.
  2. Listingvideo: nekem ez tetszik a legjobban. Egy értékesítés előtt álló ingatlanod képeit és információit begyűjtik, egy részét tőled, egy részét pedig a netről és egy előre megtervezett forgatókönyv alapján videó formátumba öntik. A mozgó animációkkal és az igényes grafikával pillanatok alatt ki tudsz tűnni egy ilyen videóval.
  3. Vidbrander. Egy olyan szolgáltatás, ahol egyedileg készítenek videót a megrendelő ingatlanos cégnek, akár színészek és komolyabb stáb segítségével is.
  4. Communityvideos: itt egy teljes körképet kapsz egy adott településről/régióról, ami egy adott helyre fókuszált irodánál tökéletes kezdő oldali videó lehet, de egy komolyabb értékű ingatlannál is nagyon jó kiegészítő tartalom

Szóval tessék megcsinálni, én biztos hogy befizetnék rá!

Érdekel az ingatlan biznisz? Szeretnél értesítést kapni az új cikkekről?

Nincs más dolgod, mint megadni az emailcímedet és ha új bejegyzés jelenik meg az oldalon, én azonnal elküldöm neked!